Forevige minnene dine med flotte bilder

10722892-pictures-display-on-wide-modern-monitors-screens-forming-a-multimedia-broadcast

Hvis du synes det er morsomt å forevige bildene dine på flotte måter, finnes det mange tips på nett som du kan bruke til å skape flotte collager, spennende arrangementer på veggen, fotoalbum, fotomontasjer, og så videre. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser for hva som er mulig å gjøre med bildene dine.

De siste årene har også bildebehandlingsprogrammer på datamaskinen blitt svært enkle å bruke, og mulighetene er mye større når det gjelder redigering og arrangementer nå enn for bare 10-15 år siden. Om du er litt kjent med redigeringsverktøy, kan du skape spennende effekter der du bruker bildene dine som hovedfokus. Legg til en spennende bakgrunn eller en effekt på et ellers litt kjedelig bilde, og du kan få hovedmotivet til å komme i fokus på en ny og effektfull måte.

Hvis du liker å kombinere ulike teknikker, kan du for eksempel finne naturmaterialer, flotte bilderammer i spesialforretninger, bruke maling og tegneteknikker, saks, kartong og lim for å skape spennende og nye sammensetninger for bildene dine.

Hvis du har mange bilder som du gjerne vil ha stående fremme slik at de kan nytes, kan det være lurt å samle mange bilder på én og samme vegg, og det er mange måter å få dem til å komme til sin rett på veggen på. Du bør henge bildene i øyenhøyde på veggen, da vil de være mest synlige. Kombiner gjerne fotografier med kunstneriske illustrasjoner og flotte bilderammer i ulike farger og størrelser. Du kan lage en spennende komposisjon som får fram både fotografiene dine og personligheten din på samme tid. Måten du fremstiller bildene på, vil danne en egen stil, og være med på å fremheve både hvem du er og de bildene du ønsker å vise frem.

Og som sagt er det bare fantasien som setter grenser. Hvis du vil ha flere ideer for hvordan du kan ta gode bilder, og måter du kan få bildene dine til å fremstå på best mulig måte, kan du ta en titt på nettsidene til BGA Fotobutikk. Her vil du både få tips til selve fotograferingen, men også ideer til hvordan du kan montere og fremstille fotografiene dine på nye måter.

admin